Praktisk info

Verkstedet holder åpent ukedager fra 9:00 til 16:00.

Verksmester Trond Mikkelsen kan nås på e-post eller telefon 909 64 386.

dForm er et senter for digital fabrikasjon ved Kunsthøgskolen i Oslo, KHiO. Vi hjelper studenter og ansatte ved skolen i å realisere arbeider gjennom tilgang på- og kjennskap til bruk av digital fabrikasjons-teknologi slik som 3D skanning, 3D printing og laserkutting/gravering. Aktiviteten her omfatter eksperimentering, forskning, undervisning og produksjon, og vi holder workshops, kurs, seminarer og utstillinger.

Vi har også arbeidsplasser for eksterne kunstnere og designere som ønsker et kortere opphold ved dForm for å jobbe med et prosjekt eller gjennom skolens Artist in Residency program. Utover dette tar vi i utgangspunktet ikke imot eksterne oppdrag grunnet manglende kapasitet og begrensninger i lisensene for materialer og utstyr.

dForm ligger i tilknytning til Medielaben i 1. etasje innenfor resepsjonen. Alle henvendelser om 3D-print, 3D-scan eller andre spørsmål om hva vi kan hjelpe med sendes på e-post til:

dform@khio.no

Send en beskrivelse av prosjektet og gjerne en skisse, eller kom innom for å ta en prat. Man kan også få veiledning i hvordan et konkret prosjekt kan gjennomføres og hva som vil være riktig utstyr for best resultat. Vi foretrekker å bli involvert tidlig i prosjektet for å sikre at det kan gjennomføres på best mulig måte.

Mer informasjon om kurs på laserkutter her.

Verksmester: Trond Mikkelsen

Studentassistent: Eric M. Kelly

Fagansvarlig (Kunst og Håndverk): Trine Wester

Advertisements